Avoimen yliopiston ohjelma


Kurssitarjonta

Alla näet Lappeenrannan teknillisen yliopiston (LUT) Avoimen yliopiston tämän hetkisen koulutustarjonnan kokonaisuudessaan.  

Kaikki avoimen yliopiston kurssit ovat yliopistomme tutkintovaatimusten mukaisia. Kursseille ei ole varsinaisia pääsyvaatimuksia, mutta mahdolliset esitietosuositukset on mainittu kurssien kurssikuvauksissa.

Intensiivikurssit otsikon alta löydät avoimen yliopiston erikseen järjestämät kurssit, joilla opiskellaan tiiviisti esim. viikon ajan tai muutaman viikonlopun aikana.  

Kauppatieteet otsikosta eteenpäin löytyvät haussa tai käynnissä olevat yliopiston perusopetukseen integroidut kurssit. Näille kursseille on määritetty avoimen yliopiston opiskelijoille tietty määrä opiskelijapaikkoja. Opiskelu tapahtuu yliopistomme perusopiskelijoiden kanssa samoissa ryhmissä yliopistomme perusopetuksen lukujärjestyksen rytmissä.  Näille kursseille eivät LUT:n tutkinto-opiskelijat voi ilmoittautua avoimen yliopiston kautta.

Yliopiston perusopetukseen integroitujen kurssien tarkemmat aikataulut löydät kurssin nimen ja numeron perusteella yliopiston lukujärjestyksestä. Tutustu myös kurssin tietoihin Noppa-portaalissa.  

Suosittelemme, että luet kohdan "Käytännön ohjeet" ennen kursseille ilmoittautumista. Näin saat kuvaa siitä, mitä opiskelu Avoimessa yliopistossa käytännössä on.

Kesäyliopistoista Päijät-Hämeen kesäyliopisto  Lahdessa järjestää myös Lappeenrannan teknillisen yliopiston tutkintovaatimusten mukaista avointa yliopisto-opetusta.  

(S) = suunnitteilla, (H) = haussa, (T) = täynnä, (K) = käynnissä
Intensiivikurssit
 
Kauppatieteet
 
(H) = haussa, (T) = täynnä, (S) = suunnitteilla, (K) = käynnissä