KATI - Johtamisen täydennyskoulutusohjelma


[Johtajuus on määrätietoista kehittymistä]

Jatkuvassa muutoksessa oleva toimintaympäristö pakottaa niin organisaatiot kuin ihmiset organisaatioissa uudistumaan ja päivittämään osaamisensa ajan vaatimusten mukaisiksi. Samalla työelämä on ehkä kiireisempää kuin ikinä, eikä pitkä irrottautuminen työstä ole aina mahdollista.

Johtamisen pitkä täydennyskoulutusohjelma - KATI - tarjoaa mahdollisuuden koulutuksen yliopistotasoiseen täydentämiseen. KATI-ohjelmia on 25 vuoden aikana järjestetty Imatralla, Lahdessa, Kouvolassa, Savonlinnassa ja Helsingissä teemoinaan johtaminen, laskentatoimi sekä kansainvälinen liiketoiminta ja markkinointi.

KATI -ohjelmat on suunniteltu työn ohessa suoritettavaksi. Ohjelman lähiopetusjaksot järjestetään perjantai- ja lauantaipäivisin Lahdessa noin joka toisena viikonloppuna. Kesät ja joulunseudut ovat luentovapaata. Pitkän kestonsa vuoksi KATI-ohjelmaan osallistuminen vaatii opiskelijalta paljon opiskelumotivaatiota.  

Seuraava käynnistyvä KATI -ohjelma, KATI 14 - johtamisen täydennyskoulutus, on suunnittelussa. Mikäli kiinnostuit ja haluat lisätietoja ohjelman markkinoinnin alkaessa, jätä yhteystietosi sivun alalaidassa olevan linkin kautta!
Esite:Netti-KATI-johtamisen-taydennyskoulutusohjelma-A4-2sivua.pdf (69KB)
Kohderyhmä:Erityisesti työssä käyvät alemman tai ylemmän yliopistotutkinnon suorittaneet tai tradenomit
Ajankohta:Seuraava ohjelma KATI 14 käynnistyy aikaisintaan syksyllä 2017
Laajuus:noin 75 opintopistettä
Paikkakunta:Lahti
Hinta:Hinta täsmentyy vuoden 2017 aikana. Suuruusluokka tulee olemaan n. 14.000 € + alv.
Oppimismenetelmät:Lähiopiskelupäivät, case-esimerkit ja -harjoitukset, tentit sekä harjoitustyöt
Muuta:Pro gradu –opinnäytetyö sekä mahdolliset muut puuttuvat maisteriopinnot suoritetaan KATI-ohjelman jälkeen perusopiskelijana Lappeenrannan teknillisessä yliopistossa. Kieliopintoja ja sivuaineopintoja voi suorittaa joko ennen tai jälkeen KATI-ohjelman.
Yhteyshenkilöt:
Kykkänen NinaKoulutuspäällikkö040 766 7987 
Valkeapää SariAsiakkuuspäällikkö040 535 1935