Liiketoiminnan kehittäminen toimitusverkostoissa


Liiketoiminnan kehittäminen toimitusverkostoissa -moduulissa perehdytään organisaation oppimisen erityiskysymyksiin yritysten välisessä yhteistyössä ja liiketoimintaverkostoissa. Osallistujat saavat uusia ajatusmalleja ja työkaluja yhteistyöverkostojen, muutoksen sekä liiketoimintaprosessien riskien hallintaan. Lähiopiskelupäivien aikana tehtävät harjoitukset sekä harjoitustyö syventävät osaamista ja linkittävät uuden osaamisen suoraan työelämään ja osallistujan omaan organisaatioon.  

Teemoina ovat:
- Organisaation oppiminen yhteistyönäkökulmasta
- Liiketoiminnan (prosessien) mallinnus ja systeemiajattelu
- Innovaatioyhteistyö
- Riskienhallinta yhteistyöprosesseissa

Lähiopiskelupäivät:
2 lähiopiskelupäivää Lahdessa
Kohderyhmä:Hankinta-, osto- ja logistiikkayksiköissä toimivat esimiehet, johtajat ja asiantuntijat sekä näihin tehtäviin valmistautuvat.
Ajankohta:Seuraava toteutus syksyllä 2021
Laajuus:2 lähiopiskelupäivää ja 6 opintopistettä
Paikkakunta:Lahti
Hinta:1 650 € + alv
Oppimismenetelmät:Luentoja ja luennoilla tehtäviä oppimistehtäviä. Suoritustapana kirjallisuusessee ja henkilökohtainen oman organisaation liiketoimintaprosessin arviointiin ja kehittämiseen liittyvä harjoitustyö. Lisäksi ennakkolukemisia.
Muuta:Täydennä asiantuntemustasi Hankintatoimen johtamisen muilla moduuleilla. Tämä moduuli voidaan liittää osaksi LUT eMBA -opintoja tai henkilökohtaista kehittymissuunnitelmaa.

Opinnot ovat soveltuvin osin hyödynnettävissä LUT-yliopiston tutkintoihin.
Yhteyshenkilöt:
Ahonen PiaKoulutussihteeri040 576 2645 
Kykkänen NinaKoulutuspäällikkö040 766 7987