Strategia ja globaali hankintatoimi


Strategia ja globaali hankintatoimi moduulilla hankintatoimintaa tarkastellaan kansainvälisessä kontekstissa ja perehdytään hankintatoiminnan strategiseen merkitykseen. Osallistujat saavat valmiudet kehittää hankintatoimintoja osana yrityksen liiketoiminnan kehittämistä kokonaisuudessaan. Osallistujat kehittävät aihealueen osaamistaan tekemällä itseään ja organisaatiotaan kiinnostavia ja hyödyllisiä harjoituksia. Moduuliin kuuluva harjoitustyö ja case-harjoitus syventävät osaamista.  

Teemoina ovat:
- Kilpailustrategia
- Hankintastrategian sisältö
- Hankintatoimen vaikutus yritysstrategioihin
- Transaktiokustannusteoria
- Partnership ja sen eri muodot ja motiivit
- Arvoverkostot
- Global sourcing

Lähiopiskelupäivät:
2 lähiopiskelupäivää Lahdessa
Kohderyhmä:Hankinta-, osto- ja logistiikkayksiköissä toimivat johtajat, esimiehet ja asiantuntijat sekä yrityksen strateginen johto.
Ajankohta:Seuraava toteutus syksyllä 2021
Laajuus:2 lähiopiskelupäivää ja 6 opintopistettä
Paikkakunta:Lahti
Hinta:1 650 € + alv 24 %
Oppimismenetelmät:Luentoja ja luennoilla tehtäviä oppimistehtäviä. Suoritustapana henkilökohtainen oman organisaation hankintastrategiaan keskittyvä harjoitustyö sekä case-harjoitus. Lisäksi ennakkolukemisia.
Muuta:Täydennä asiantuntemustasi Hankintatoimen johtamisen muilla moduuleilla. Tämä moduuli voidaan liittää osaksi LUT eMBA -opintoja tai henkilökohtaista kehittymissuunnitelmaa.

Opinnot ovat soveltuvin osin hyödynnettävissä LUT-yliopiston tutkintoihin.
Yhteyshenkilöt:
Ahonen PiaKoulutussihteeri040 576 2645 
Kykkänen NinaKoulutuspäällikkö040 766 7987