Controllerin asiantuntijaohjelma


[ Varmista reitti seuraaville askelille ]Talous on yritystoiminnan ytimessä: laskentatoimen tuottamaa tietoa tarvitaan oikeiden ratkaisujen tekemiseen. Parhaimmillaan controller näkee koko yrityksen ja toimialan kehityksen ja osaa antaa taloudelliset askelmerkit päätöksille. Kattava ja syvällinen Controllerin asiantuntijaohjelma lisää laskentatoimen osaamista sekä vuoropuhelua johdon ja taloushallinnon välillä.

Miksi Controllerin asiantuntijaohjelma?
  • Taloushallinnon ammattilaisilta vaaditaan yhä enemmän osaamista. Lainsäädännön ja toimintaympäristön muuttuessa tietojen päivitys on jatkuvaa. Asiantuntijaohjelmassa otat haltuun kaikki laskentatoimen osa-alueet ja kehität asiantuntijuuttasi.
  •   
  • Kun taloushallinto ja päättäjät puhuvat samaa kieltä, johto osaa pyytää tarvitsemaansa tietoa ja laskentatoimi tuottaa tarvittuja lukuja. Taloustiedon tehokas hyödyntäminen säästää aikaa sekä turhaa työtä.
  •   
  • Yrityksiltä vaaditaan nopean reagoinnin lisäksi proaktiivisuutta. Taloudellisen tiedon monipuolinen käyttö luo kilpailuetua.
Kenelle?
  • LUT-yliopiston Controllerin asiantuntijaohjelma on rakennettu yrityksille, jotka haluavat lisätä vuoropuhelua johdon ja taloushallinnon välillä tai kehittää taloushallinnon käytäntöjä.
  •   
  • Ohjelma sopii taloushallinnon ammattilaisille tai talousasioista kiinnostuneille, jotka haluavat edetä urallaan ja kehittyä taloushallinnon asiantuntijoiksi.

  • Ohjelma sopii yhtä hyvin myös yrityksen päätöksentekijöille, jotka tarvitsevat talousosaamista yrityksen strategisessa johtamisessa ja kehittämisessä.
Esite:Controller-esite-2019-low.pdf (275KB)
Kohderyhmä:Opintojen sisältö on suunniteltu sekä taloushallinnossa työskenteleville että niille, jotka tarvitsevat ja käyttävät taloudellista informaatiota yrityksen strategisessa päätöksenteossa.
Ajankohta:24.9.2021 - 31.12.2022
Laajuus:25 - 29 lähiopiskelupäivää ja 36 - 42 opintopistettä
Paikkakunta:Lahti
Hinta:6 500 € (36 op) - 7 200 € (42 op) + alv 24 %
Haku:10.9.2021
Oppimismenetelmät:Luentoja ja lähipäivien aikana tehtäviä laskuharjoituksia, etätyöskentelynä tehtävät oppimistehtävät, harjoitustyöt ja Moodle-tentit.
Muuta:Voit opiskella Controllerin asiantuntijaohjelman kokonaisuutena, suorittaa sivuopintokokonaisuuden tai poimia ohjelmasta itsellesi parhaiten sopivat moduulit.
  
Sivuopinnoiksi kauppatieteiden kandidaatin tai maisterin tutkintoihin
Voit suorittaa Controllerin asiantuntijaohjelmasta 24 opintopisteen laajuisen sivuopintokokonaisuuden, joka soveltuu liiketaloustieteelliseksi sivuopinnoiksi LUT-yliopiston tutkintoihin.
  
Osa ohjelman moduuleista on mahdollista sisällyttää LUT EMBA -ohjelman henkilökohtaisesti valittaviin opintoihin.
  
Opinnot ovat soveltuvin osin hyödynnettävissä LUT-yliopiston tutkintoihin.
Yhteyshenkilöt:
Kykkänen NinaKoulutuspäällikkö040 766 7987 
Nylander JaanaKoulutussihteeri040 506 6559