3D-tulostuksen asiantuntijaohjelma


[Tulosta uusissa ulottuvuuksissa]

3D-vallankumous mullistaa valmistusteollisuuden. Räätälöityjen tuotteiden ja erikokoisten valmistuserien tuotanto on pian mahdollista vakiotuotteiden kustannuksilla. Prototyyppien valmistuksessa voi kokeilla aikaisemmin mahdottomina pidettyjä asioita kustannustehokkaasti. Lisäksi Internetin, 3D-suunnitteluohjelmistojen ja 3D-tulostustekniikoiden yhtäaikainen kehittyminen tuo teknologiat lähes kaikkien ulottuville.  

Metallien 3D-tulostus tuo tulostamiseen uusia ulottuvuuksia, tiedätkö mitä kaikkea se mahdollistaa? Onko sinun yrityksesi valmis kohtaamaan suunnittelun ja valmistuksen suuren muutoksen ja saamaan siitä kilpailukykyä ensimmäisten joukossa?

Miksi?
  • 3D-tulostus on pian valmistuksen arkipäivää. Varmista, että yrityksesi osaa kääntää sen mahdollisuudet kilpailukyvyksi.

  • Koulutuksessa on tarjolla alan uusimmat tutkimustulokset ja parhaiden asiantuntijoiden osaaminen, ota ne heti yrityksesi käyttöön.

  • Tuotekehityksen merkittävä nopeutuminen, uusi innovaatio nopeasti protoksi; uudenlainen muotoilu ja toiminto tärkein, eikä välttämättä miten se tehdään..

  • Nosta omaa markkina-arvoasi ja tee itsestäsi 3D-tulostuksen asiantuntija, metallien 3D-asiantuntijoista on pulaa.

Kenelle?
  • Edelläkävijäyrityksille, jotka haluavat ymmärtää ja hyödyntää 3D-tulostuksen mahdollisuudet omassa liiketoiminnassaan.

  • Metalli- ja muoviteollisuudelle, lääkeinstrumenttien ja lääketeknisten laitteiden valmistajille sekä prosessiteollisuuden laitetoimittajille.

  • Suunnittelijoille ja teollisille muotoilijoille, tuotannon vastuuhenkilöille sekä liiketoiminnan kehittämisestä vastaaville. Kaikille 3D-tulostuksesta kiinnostuneille, jotka haluavat kehittää itsestään 3D-tulostuksen asiantuntijoita.

Tutustu myös  3D-tulostuksen perusteet-koulutukseen, se antaa laajan ja kattavan kokonaiskuvan koko 3D-tulostuksen maailmasta. Siihen osallistumista suositellaan ennen 3D-tulostuksen asiantuntijaohjelmaa.
Esite:3D-tulostus esite.pdf (132KB)
Kohderyhmä:Koulutus on tarkoitettu suunnittelijoille, muotoilijoille, kehitysinsinööreille, kouluttajille, tutkijoille, yritysten tuotekehityshenkilöstöille ja kaikille 3D-tulostuksesta kiinnostuneille.
Ajankohta:Toteutetaan tilauskoulutuksena, toistaiseksi ei avoimena koulutuksena.
Laajuus:9 lähiopiskelupäivää ja 15 opintopistettä
Paikkakunta:Lappeenranta
Hinta:4750 € + alv 24 %, moduulihinta 1090 € + alv 24 %
Haku:
Oppimismenetelmät:Luennot, harjoitukset, etätehtävät ja projektityö/tentti
Yhteyshenkilöt:
Ahonen PiaKoulutussihteeri040 576 2645 
Valkeapää SariAsiakkuuspäällikkö040 535 1935