LUT EMBA


[ Yksilöllinen valinta ]Strategisen johtamisen ja päätöksenteon osaaminen on kilpailuvaltti niin modernille johtajalle kuin organisaatiollekin. Strategisen ajattelun lisäksi voit erikoistua valitsemalla opinnoillesi teeman, joka pohjautuu LUT-yliopiston vahvimpiin tutkimusalueisiin. Henkilökohtaisesti valittavilla opinnoilla syvennät ja laajennat osaamistasi.

Yhteisissä opinnoissa vahvistetaan strategisen johtamisen osaamista Strateginen johtaminen yrityksessä -asiantuntijaohjelmassa, ajankohtaisseminaarissa sekä ulkomaanopintojaksolla.  

Vaihtoehtoiset teemaopinnot:

          Tietojohtaminen

          Hankintojen johtaminen

          Innovaatiojohtaminen

Henkilökohtaisesti valittavilla opinnoilla voit täydentää osaamistasi yksilöllisten tai organisaation tarpeiden mukaan.  

MBA-lopputyössä syvennytään valitsemasi teeman mukaiseen aiheeseen, jonka kautta hankittua osaamista sovelletaan käytäntöön.

Kenelle?

> viisas valinta rohkeille ja tulevaisuussuuntautuneille johtajille ja päälliköille, jotka haluavat syventää strategista ajattelukykyään ja rakentaa yksilöllistä asiantuntijuutta menestyäkseen globaaleilla markkinoilla  

> panostus tulevaisuuteen yrityksille, jotka ymmärtävät avainhenkilöiden strategisen ajattelukyvyn voiman

Miksi LUT EMBA?

> LUT EMBA -ohjelman teemat perustuvat LUTin vahvoihin tutkimusalueisiin ja kouluttajina ovat teemojen parhaat asiantuntijat

> opiskelu MBA-ohjelmassa tarjoaa erinomaisen tilaisuuden verkostoitua ja nähdä erilaisten organisaatioiden tapa ratkaista johtamisen haasteita, sillä osallistujamme tulevat useilta eri toimialoilta ja omaavat pitkän työkokemuksen johto-, päällikkö- tai asiantuntijatehtävistä.  

> opinnot voi suorittaa joustavasti itselle parhaiten sopivassa aikataulussa ja opinnot voi aloittaa milloin vain. Ihanteellinen opintojen kesto työn ohessa suoritettuna on 2-3 vuotta

> Tuoreeseen tutkimukseen perustuvan tiedon ja uudet työvälineet saa nopeasti hyödynnettyä käytännön osaamiseksi, sillä suoritustapana useimmiten on harjoitustyö, joka suositellaan tehtäväksi omaan työnantajayritykseen ja työhön liittyen.  

> Opintojen hyödyntäminen tutkinto-opiskeluun joustavasti on mahdollista, sillä opinnot on hyväksytetty LUTin tiedekunnissa ja suoritukset viedään LUTin opintorekisteriin.

> Asiakaspalaute on meille tärkeää, sillä kehitämme ja arvioimme toimintamme laatua osana LUTin laadunhallintajärjestelmää. Ks. laadunhallinta ja akkreditoinnit tästä.

Esite:LUT EMBA -esite 2019.pdf (569KB)
Kohderyhmä:Yrityksen johto-, päällikkö- ja asiantuntijatehtävissä työskentelevät
Ajankohta:Ohjelmaan on jatkuva haku. Yhteiset opinnot käynnistyvät 12.3.2020
Laajuus:noin 50 lähiopiskelupäivää, 95 opintopistettä
Paikkakunta:Lappeenranta, Lahti, Helsinki
Hinta:Hinta noin 30 000 € + alv 24 % yksilöllisistä opinnoista riippuen
Haku:Voit aloittaa opinnot milloin tahansa, yhteiset opinnot käynnistyvät 12.3.2020 Lappeenrannassa
Oppimismenetelmät:Luennot, case- ja ryhmäharjoitukset, ennakkotehtävät, harjoitustyöt, tentit
Muuta:Osallistujalta edellytetään vähintään aiempaa keskiasteen tutkintoa tai ammattikorkeakoulututkintoa, viiden vuoden työkokemusta sekä riittävää englannin kielen taitoa.
Yhteyshenkilöt:
Valkeapää SariAsiakkuuspäällikkö040 535 1935