LUT EMBA -ohjelman rakenne, sisältö ja aikataulu

LUT EMBA koostuu yhteisistä opinnoista, teemaopinnoista, henkilökohtaisesti valittavista opinnoista sekä MBA-lopputyöstä ja -seminaarista. Ohjelman kokonaislaajuus on 95 op.  

Opinnot voi aloittaa milloin tahansa yhteisistä opinnoista, teemaopinnoista tai henkilökohtaisesti valittavista opinnoista. Opiskeluun liittyvää lisätietoa löydät täältä.

Yhteisiin opintoihin kuuluvat Strateginen johtaminen yrityksessä -asiantuntijaohjelma, ulkomaan opintojakso sekä ajankohtaisseminaari (ks. esim. vuoden 2018 ajankohtaisseminaarin ohjelma)

Teemaopinnoiksi voi valita yksilön tai yrityksen tarpeisiin parhaiten soveltuvan teeman: Tietojohtaminen, Hankintojen johtaminen tai Innovaatiojohtaminen, jonka laajuus on 24-27 opintopistettä.

Henkilökohtaisilla opinnoilla voi syventää tai laajentaa osaamista yksilöllisten tarpeiden mukaan.

MBA-lopputyön aihe on valitun teeman mukainen. Lopputyö suositellaan tehtäväksi työnantajayritykseen ja/tai omaan työhön liittyen.  

Osallistuja saa MBA-todistuksen valitun teeman mukaisesti.  


Aikataulu 2019 - 2020

Syksyllä 2019   

Opinnot voi aloittaa marraskuussa alkavalla  Strateginen johtaminen yrityksessä -asiantuntijaohjelma ohjelmalla.  

Keväällä 2020

Jatkuvat strategisen johtamisen opinnot. Voit ottaa opintojen ohessa myös henkilökohtaisesti valittavia moduuleja esim. Controllerin asiantuntijaohjelmasta tai mahdollisesti kesä- ja/tai elokuussa tarjolla olevista moduuleista.

Syksyllä 2020

Strateginen johtaminen yrityksessä -ohjelma jatkuu  ja tarjonnassa on myös henkilökohtaisesti valittavia opintoja.  

Innovaatiojohtamisen teema käynnistyy marraskuussa Lahdessa.

Keväällä 2021

Hankintojen johtamisen teema käynnistyy helmikuussa Lahdessa ja Tietojohtamisen teema huhtikuussa Helsingissä. Tarjonnassa on myös henkilökohtaisesti valittavia opintoja.